بونسای
گونه های بونسای
گونه های بونسای بسیار زیبا و متتوعی وجود دارد که می تواند یک ویژگی منحصر به فردی را در خانه یا باغ شما ایجاد کند. نه تنها درختان بونسای از بهترین درختان برای رشد در گلدان هستند، بلکه به دلیل تناسبات مینیاتوری که دارند، از بهترین درختان برای باغ های کوچک به شمار می روند.
آرامس در بونسای
نگاه کردن به درختان بونسای به شما آرامش میدهد، زیرا آنها یادآوری میکنند که همیشه چیز خوبی برای انتظار وجود دارد، حتی زمانی که شرایط در زندگی سخت به نظر میرسد. شاخههای زمستانی بیثمر به گلهای بهاری تبدیل میشوند و شاخههای تابستانی به برگهای پاییزی تبدیل میشوند.
این تصور وجود دارد که مراقبت از گونه های بونسای بسیار سخت است، اما این چنین نیست. انواع مختلف درخت بونسای نیازهای متفاوتی دارند، بنابراین سعی کنید که نیازهای خاص درخت خود را درک کنید.
بیایید با این درختان بیشتر آشنا شویم
گونه های بونسای درختان و گیاهانی هستند که در گلدان به گونه ای رشد می کنند که به زیباترین شکل به نظر برسند – حتی زیباتر از گیاهانی که در طبیعت رشد می کنند. بنابراین، پرورش بونسای یک سرگرمی بسیار هنری و همچنین یک هنر سنتی ژاپنی است. این همچنین نشان خوبی از احترام ملایم ژاپنی ها برای موجودات زنده و بیان احساس آنها از زیبایی است. این گیاه نسبت به گیاهان گلدانی دیگر نیازمند توجه بیشتری از نظر فیزیکی و احساسی است.
کلمه “بونسای”
برای اولین بار در شعری در اواسط قرن چهاردهم استفاده شد، اما فرهنگ بونسای اولیه را می توان در طومارهای تصویری که قدمت آن به سال 1309 میلادی برمی گردد، دیده. حدود سه قرن بعد، در سال های 1603-1603 به طور گسترده ای مورد توجه قرار گرفت.
درخچه های بونسای
در ابتدا در سال های 1868 تا 1912 به عنوان اشیاء هنری مورد توجه قرار گرفت و مردم شروع به پرورش بونسای نه تنها به عنوان یک سرگرمی بلکه به عنوان یک فعالیت هنری کردند. امروزه، پرورش بونسای همچنان سرگرمی است که همه از آن لذت می برند. همچنین به عنوان بخش مهمی از سنت فرهنگی و هنری ژاپن در نظر گرفته می شود که در طول سال ها توسط آب و هوای این کشور و عشق مردم به طبیعت پرورش یافته است.
مراقبت از بونسای
مراقبت دیگر فقط یک سرگرمی ژاپنی نیست. بیش از 1200 نفر از 32 کشور در کنوانسیون جهانی بونسای که در شهر اومیا، استان سایتاما، در سال 1989 برگزار شد، شرکت کردند. این کنوانسیون به راه اندازی فدراسیون جهانی دوستی بونسای کمک کرد، که نیروی محرکه ای در محبوبیت بونسای در سراسر جهان بوده است. کنوانسیون جهانی بونسای هر چهار سال یک بار پس از نمایشگاه در ژاپن برگزار می شود و میزبانی آن ایالات متحده آمریکا (اورلاندو)، کره جنوبی (سئول)، آلمان (مونیخ)، ایالات متحده آمریکا (واشنگتن دی سی)، پورتوریکو (سان خوان) بوده است).
گونه های بونسای و سبک های آن
گونه های بونسای | چندین سبک پایه برای گونه های بونسای وجود دارد که گروه پالیدا شمارا با آنها آشنا می کند.
چوکان دارای تنه ای هستند که مستقیماً به سمت بالا رشد می کند و شاخه هایی که به طور متعادل به سمت چپ، راست، جلو و عقب کشیده می شوند.
شاکان دارای تنه ای اریب هستند که به یک طرف متمایل می شوند.
مویوگی دارای تنه S شکل منحنی هستند.
فوکیناگاشی درختی را توصیف میکند که توسط بادهای شدید شکل میگیرد، با تنههای خمیده و شاخههایی که در یک جهت رشد میکنند.
کنگای درختی را توصیف میکند که به سمت پایین خم میشود، که در مناطقی با شیبهای تند مانند صخرهها یافت میشود.
در حالی که تمام درختان بونسای دارای شکل درختی هستند که به بهترین وجه با آنها شبیه است، اما مهم ترین چیزی که باید در نظر داشت این است که به درخت اجازه دهیم فردیت خود را آزادانه بیان کند.
همانطور که مردم لباسهایی را انتخاب میکنند که در آن زیبا به نظر برسند، انتخاب گلدان هایی که از نظر اندازه، شکل و رنگ به بهترین وجه با درخت شما مطابقت داشته باشد، اجازه میدهد بونسای در زیباترین حالت دیده شود.
فرآیند پرورش بونسای
این فرایند مستلزم کنترل شکل درختان است. گاهی اوقات لازم است شاخه ها را با سیم خم کنید یا به طور کلی آنها را قطع کنید. ممکن است فکر کنید که ظالمانه است، اما انجام این کار برای سالم ماندن درخت در گلدان ضروری است. البته درختان زندگی خاص خود را دارند و مطابق با قوانین طبیعت رشد می کنند، بنابراین هرگز نمی توانند به طور کامل توسط انسان کنترل شوند.
راه حل این نیست که سلیقه خود را به آنها تحمیل کنید، بلکه باید با قدردانی، حرمت هر گیاه زنده را نگه دارید و با آنها با عشق و احترام رفتار کنید. بونسای هایی که روز به روز آبیاری شده اند و با محبت از آنها مراقبت می شود، می تواند تأثیر عمیق و ماندگاری بر بیننده بگذارد – به ویژه وقتی چنین درختانی قرن ها قدمت دارند و از نسلی به نسل دیگر از دوستداران بونسای منتقل شده اند.
چوکان
شاکان
مویوگی
فوکیناگاشی
کنگای
0 comments